Bos

Wij werken voor particulieren, bedrijven en architecten. Hierbij voeren wij de werken uit naar tekening of bieden u een ontwerp op maat.

Wij maken meubelen

Wij maken kasten, tafels, uw bibliotheek, keukens, walk in closet en betimmeringen in elke stijl, passend voor uw woning.

Grote keus uit materialen

In onze verkoopruimte beschikken wij over een groot aantal stalen van prachtige houtsoorten en andere materialen, in vele kleuren en bewerkingen. Voor klassieke kasten hebben wij een keuze uit vele profielen en panelen.

Moderne werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij over moderne machines waarmee precisiewerk van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid geleverd wordt. Ervaren meubelmakers met respect voor het ambacht doen daar hun werk efficiënt en met veel plezier.

Snelle plaatsing en montage

Omdat de meubels bij ons in de werkplaats reeds vooraf eenmaal worden gemonteerd zal de plaatsing bij u thuis in een zo kort mogelijk tijdsbestek geschieden.

Verbouwingen

Ook verbouwingen aan uw interieur kunnen door ons vakkundig worden uitgevoerd. Wij hebben goede relaties en ervaring met vakbekwame onderaannemers zoals loodgieters, parketeurs, schilders, electriciens en verwarmingsmonteurs.

Reparatie en aanpassing van meubelen

Ook voor het aanpassen of repareren en het plaatsen van een bestaand meubel of wandkast kunt u bij ons terecht.

Uw betrouwbare vakman

Wij maken altijd een goed gespecificeerde offerte vooraf waardoor meerkosten achteraf zo goed als uitgesloten zijn. U weet precies wat u koopt. Wij gaan niet voor de laagste prijs, wij zullen dus niet de goedkoopste zijn. Wat wij u garanderen is vakmanschap en topkwaliteit en een redelijke onderbouwing van de kosten die wij maken.

Garantie

Op de meubelen die wij maken geven wij vijf jaar garantie op de montage en het materiaal.

Kennismaken?

U bent altijd welkom in onze werkplaats annex verkoopruimte. Daar kunt u zien, voelen en ruiken wat het is om maatwerk in meubelen te maken.

Hout-uitsnede

Keukenapparatuur

Als partner van Royal Crown kunnen wij u keukenapparatuur van gerenommeerde merken leveren tegen zeer concurrerende prijzen en een korte levertijd. Naar de website >

Kinderdagverblijven

Wij verzorgen, eventueel in samenwerking met binnenhuis architecte Simone Sorber, uw complete kinderdagverblijf interieur. Door onze ervaring met kinderdagverblijven en BSO's door heel Nederland zijn wij zeer goed op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen en kindvriendelijke, gecertificeerde materialen.

Samenwerkende architecten/instanties

Peter koldeweij

Simone Sorber
Abc architecten

De Heksenbal

Etuconsult

Wij realiseerden deze kinderdagverblijven:

  • Kindervilla Naarden Bussum Amsterdam Hilversum
  • Kinderdag Verblijf KO Amsterdam
  • S.K.O.P Purmerend
  • Kinderrijk Amstelveen